maanantai 19. kesäkuuta 2023

Pihametsuri pihapuutarhuri Olavin puutarha- ja pihatyöt pihatöinä Tampereen ja Pirkanmaan talousalueella, käteisellä edetään kohteissa. Kotitalousvähennysoikeus töistäni, kuitti tilaussähköpostiinne

Koiraverkkoaidan aloitus metsään hoituu helteilläkin. Metsä tarjoaa hyttysten lisäksi auringolta suojaa: Talonmiespalvelu pihapalvelut Tampere talonmiespalvelu@gmail.com 
https://koira-aitojen-teot-Tampere.blogspot.com

Pihametsuri pihapuutarhuri Olavin puutarha- ja pihatyöt pihatöinä Tampereen ja Pirkanmaan talousalueella, käteisellä edetään ( Kuten Saksassakin = Nur Bargeld wie im Deutchland) kohteissa kun on sovittu mitä tehdään ja aikatoiveet varaumineen tarvikkeineen hyväksytty.

Kotitalousvähennysoikeus töistäni, kuitti tilaussähköpostiinne


14.6.2022 Viking 585 Puutarhajyrsintää kasvimaillenne kohopenkkejä Pihapuutarhuri luo tilauksesta istutuksille kohopenkkejä Talonmiespalvelu@gmail.com kuva1-4 kuvia kohteessa. Kova helle syö mehut varsinkin kun ollaan hellerajoja rikkovilla keleillä. Siksi mieluiten maanmuokkaustilaukset toukokuulle tai jopa sateiseen aikaan kesä- ja heinäkuullä klo 6 alkaen kohteissa.
Selkosuomea isolla kirjattuna lievästi näkövammaisten ja varttuneempienkin ikänäöstä kärsivien luettavaksi, jotta saadaan pihatyöt vireille ;) aina ko toimelle suotuisampaan aikaan.
Pääsääntö on että teen hommat kuivaan aikaan mutta puutarhajyrsinnän kohdalla teen jatkossa poikkeuksen. Kovassa helteessä ei tee hommia tehokkaasti, jollei varjossa ole, kuin maksimi 4-5 tuntia.


Maanmuokkauksista erilaisiin leikkaus- ja harvennuspalveluihin kauttani. Perustarvikkeet tehokas puutarhajyrsin, hyvä sopiva lapio, maanpeitekangas rikkaruohojen rajaamiseksi pois aiotulta kohopenkiltä ja ajankohta suotuisin aina toukokuulla ja syksyllä.

Toiminta sähköpostilla sovitun sopimuksen ja ennakkomaksun mukaan joko välittömästi tai sääolosuhteiden mukaan heti kun mahdollista. 

Suosittelen maanmuokkausasioissa ottamaan yhteyttä huhtikuun lopusta toukokuun lopulle itse toimien käynnistämiseksi. Sitten voi olla että ottaa helteet vallan, eikä ihan kaikkia pihatöitä ole järkevä maanmuokkauksina tehdä, kasvuvoima istutuksillekin paras toukokuulla.

Viking 585 puutarhajyrsin + käyttäjä piha- ja puutarha, kasvimaille siirtolapuutarhoille Talonmiespalvelu@gmail.com pic49 https://Puutarhanjyrsinta.blogspot.com

Toki pensasaitojen ja puiden leikkauksia voi tehdä aina, mutta varaumin, ei mielellään terveitä oksia mahlavirtaaikaan toukokuun eka viikosta juhannukseen aikajaksolla.

Keväisin syksyisin istutustyöt hoidamme ilomielin kun sää otollinen, ei räntäsateella hommia tehdä.


--------------------------------------

14.6.2022 Puutarhajyrsintää kasvimaillenne kohopenkkejä Pihapuutarhuri luo tilauksesta istutuksille kohopenkkejä Talonmiespalvelu@gmail.com kuva1 yllä ja kuva 2 alla pakattuna lähtövalmiiksi kohteeseen menoa varten:

-------------
14.6.2022 Puutarhajyrsintää kasvimaillenne kohopenkkejä Pihapuutarhuri luo tilauksesta istutuksille kohopenkkejä Talonmiespalvelu@gmail.com kuva3 saavuttu kohteeseen------------------

14.6.2022 keltaliljat kukassa kohopenkissä Pihapuutarhuri luo tilauksesta istutuksille kohopenkkejä Talonmiespalvelu@gmail.com
----------------------------------

Kuoritut 4 m pihamännyt 56 cm paksuja odottavat Pihametsuri Tampere sahauksiaan kiekoiksi ja istuinpenkeiksi Talonmiespalvelu@gmail.com 10.6.2023 kuva8-------------
--------------
Puutarha- ja pihatyöt, maanmuokkaukset harvennuspalvelut etc Tampere Pirkanmaa talousalueella. Kysy lisää sähköpostilla?
Talonmiespalvelu@gmail.com
+044-3380291 whatsup


---------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti