sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Puutarha- ja pihatyöt erilaisina puiden kaatoina, leikkauksina, pihatöinä mm maanmuokkauksina Tampereen ja Pirkanmaan talousalueella, käteisellä edetään, kotitalousvähennysoikeus mahdollista töistäni

Puutarha- ja pihatyöt erilaisina puiden kaatoina, leikkauksina, pihatöinä mm maanmuokkauksina Tampereen ja Pirkanmaan talousalueella, käteisellä edetään:

Kotitalousvähennysoikeus mahdollista töistäni


Selkosuomella isolla kirjattuna markkinointini lievästi näkövammaisten ja varttuneempienkin ikänäöstä kärsivien luettavaksi, jotta saadaan pihatyöt / puutarhatyöt vireille ;) 

Tiedustelut / tilaukset sähköpostilla e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com sovitun sopimuksen ja ennakkomaksun mukaan, joko välittömästi tai sääolosuhteiden mukaan heti kun mahdollista. 
Puhelin, puhelut whatsuppina mieluiten
044-3380291 Sopimukset kuitit sähköpostina.


Omenapuiden pihapuiden pensasaitojen leikkaukset kevättalvisin, keväisin ja uudestaan juhannuksesta eteenpäin

https://omenapuiden-leikkaukset.blogspot.com Keväisin, kesäisin, syksyisin: Kertokaa tutuillennekin maanmuokkauspalveluistani:


Maanmuokkaukset Viking puutarhajyrsin 585 vakoaura etc, istutustyöt hoidamme ilomielin heti kun maa antaa myöden roudan sulettua.Saavumme kohteeseen tilauksen mukaan kuomullisella peräkärryllä tarvikkeemme tuoden. Piha- ja puutarhatarvikkeiden ostoihin suosittelemme Nekalan Uittokalustetta, mistä oheiset työkalut ovat ostetetut:


Oheisella Stih 460 hakkurilla parempi syöntitehto kuin näillä halvemmilla joista hyvä kuin vattupuskat läpi suhahtavat. Maksimissaan ranteenpaksuista oksistoa ja rankaa, joten halkotavaraa tällä ei käsitellä. Soveltuu pihojen pensaikkojen suhauttamiseen vaihtoehtokustannus ko leikkaustuotteiden kaatopaikallekuljetusmaksu

Pihojen pensaiden pensaikkojen leikkaukset raivaussahalla, teleskooppisahoilla, pusikoiden silppuaminen uudestaan karikkeeksi leikkausalueille Stihl hakkuri 460:lla.

Vesakoiden ja pensasaitojen leikkauksissa on sopiva leikkauskalusto erilaisina teleskooppisovelluksina ja sahoina:

Pihapuiden kaadot tapauskohtaisesti hinnoitellen.

Toukokuusta alkaen pihojen nurmikoiden leikkaukset, nurmikoiden teot, nurmikonhoito kohteittain hinnoitellen.
------------------

Talviaikaan toki lumityöt, lumenpudotukset kauttani lumikolalla, lumilapiolla: 
https://Lumityot-Tampere.blogspot.com

Keväthangilla kuusiaitojen leikkaukset
https://kuusiaidan-leikkaus.blogspot.com/


Puutarha-ja pihatyöt Tampere Pirkanmaa talousalueella, käteisellä edetään. Kotitalousvähennysoikeus töistäni.
https://puutarha-ja-pihatyot.blogspot.com/


---------------

1 kommentti:

 1. Luminen talvi jälleen parin vuoden jälkeen 2021. Morjesta näin tammikuun lopulla 2021 arvon tamperelaiset pirkanmaalaiset: Kun tilaatte lumenluontipalvelujani, niin muistakaa että kevään tullen samoin pihojen ylimääräinen puusto, pensaat ja toukokuun tullessa nurmikotkin kaipaavat leikkauksia. Varatkaa käteistä, sillä toimintaani kuuluu välitön vastavuoroisuus, niin ei jää hommat, eikä maksut roikkumaan, saati unohtumaan ;).
  Muistakaa hyödyntää tilauksissanne #kotitalousvähennys, #Kotitalousvähennysoikeus #kotitalouksilla
  30.1.2021 tulee lisää lunta, tehkää varauksenne ajoissa https://Lumityot.blogspot.com
  Sähköpostilla talonmiespalvelu@gmail.com ja varatkaa käteistä 50-100€ riippuen pihanne koosta ja ajasta.
  Muistakaa: Kotitalosvähennysoikeus kotitalouksilla kannattaa hyödyntää esim lähiomaisia esim ylenevässä tai alenevassa polvessa lapsia, vanhempia hyödyntäen ja auttaen

  VastaaPoista